سالاد گوشت بریان و سبزیجات ، این سالاد یک غذای کامل است

سالاد گوشت بریان و سبزیجات یک سالاد عالیست که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

سالاد گوشت بریان و سبزیجات ، این سالاد یک غذای کامل است

سالاد گوشت بریان و سبزیجات

عجب زمانه ای شده! یک دوره هایی بود، غذا که سفارش می دادیم، در کنار غذا، سالادی را رایگان کنار سفارش مان قرار می دادند، اما این روزها زمانه عوض شده است، هزینه سالادها از خودِ غذا بیشتر شده است. در این مطلب یکی از همان سالادهای گران قیمت را به شما آموزش می دهیم. یادتان باشد اگر جایی رفتید و از این سالادها سفارش دادید، دیگر بیخیال سفارش دادن غذا شوید، همین یکی کافی است!
 
مواد لازم

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
گوشت قرمز (1 کیلوگرم فیله) 2 تکه
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
 
مواد اولیه سس
 
روغن زیتون 1/2 لیوان
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
پودر کاری 1 قاشق چای خوری
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری
 
مواد اولیه لعاب گوشت
 
سیر (خرد شده) 2 قاشق غذاخوری
سس فلفل 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 200 گرم
 
مواد اولیه سالاد

فلفل دلمه ای (فلفل دلمه ای قرمز - خلال شده) 1 عدد
کلم (خرد شده) 4 فنجان
پرتقال 3 عدد
اسفناج 200 گرم

طرز تهیه گوشت
 
1-در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درحه فارنهایت) گرم کنید.
 
2-گوشت را فیله کرده و بین نایلون قرار دهید و با گوشتکوب به خوبی بکوبید تا کاملا نرم و باز شود.2 قاشق چای خوری نمک، 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه، زیره، فلفل قرمز و دارچین را روی گوشت بریزید و با ادویه ماساژ دهید.
 
3- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل یک ظرف مخصوص فر روی حرارت ملایم گرم کنید و گوشت را داخل روغن قرار دهید و به مدت 4 دقیقه گوشت را سرخ کنید و بعد گوشت را داخل قابلمه کنار بگذارید. در ظرفی جداگانه شکر قهوه ای، سیر و سس فلفل را با هم مخلوط کنید و آن را به گوشت اضافه کرده و گوشت را داخل فر به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت (و حتی بیشتر)بریان کنید سپس گوشت را داخل ظرف به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

طرز تهیه سس
 
آبلیمو، آب پرتقال، سس خردل، پودر کاری، 1/2 قاشق چای خوری نمک، 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید سپس 1/2 فنجان روغن زیتون را خیلی آرام اضافه و مخلوط کنید. بهتر است مواد را داخل میکسر به خوبی مخلوط کنید تا ادویه جذب روغن شود.

آماده کردن سالاد
 
1-اسفناج را ریز خرد کنید و به همراه ، کلم و فلفل دلمه ای داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و روی آن 1/4 از سس را بریزید.
 
2-گوشت را به اندازه های 1.5 سانتیمتری خرد کنید و در یک ردیف روی یک بشقاب بزرگ بچینید. در کنار آن مخلوط سالاد را قرار دهید و کنار آن پرتقال ها را بچینید و روی آن مقداری سس بریزید و آب باقیمانده داخل قابلمه گوشت را روی سالاد پخش کنید.

نکات
 
1-این سالاد در دستور اصلی حاوی مقداری کشمش و آووکادو نیز میباشد.
 
2-بهتر است اسفناج و کلم را نیز بخار پز کرده و با مقداری روغن زیتون کمی تفت داده و بعد به سالاد اضافه کنید.
 
3-میتوانید مقداری پنیر فتا یا تبریزی یا خامه ای را روس سالاد رنده کنید.
 
4-میتوانید به جای آب پرتقال از آب لیموترش تازه هم استفاده کنید.
 
5-در صورت تمایل به جای اسفناج یا کلم یا فلفل دلمه ای یا در کنار آنها از کاهو هم استفاده کنید.

سوران

اخبار مرتبط :

سالاد گوشت تایلندی ساده و مقوی

سالاد گوشت و تخم مرغ با پنير و مرغ

طرز تهیه یک سالاد گوشتی خارجی

طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ

روش تهیه یک سالاد خوشمزه ، سالاد استیک و سیب زمینی

همچنین ببینید
روش تهیه گوشت دنده با سس باربیکیو
چغندر تفت داده با سبزیجات،شامی رنگارنگ برای شب های زمستان
پنه با قارچ و گل کلم ، یک غذای خوشمزه خامه ای با پختی سریع
حلقه نان چیلی داگ یک غذای زیبا|برای پذیرایی از مهمان ها گزینه مناسبی است
افزایش ریسک مرگ بازماندگان سرطان سینه با مصرف گوشت کباب شده
روش تهیه چغندر تفت داده با سبزیجات
سالاد شلغم و هویج، دشمن سرماخوردگی
این چاشنی سالاد به سرعت شما را لاغر می کند!
کدو سبز شکم پر، یک غذای خوشمزه و و راحت در فر
بادمجان زغالی با سس چرمولا | غذای کم کالری و رژیمی

تازه های تغذیه و آشپزی