طرز تهیه تخم مرغ سوخاری!

این غذا برای عصرانه، صبحانه یا میان وعده گزینه مناسبی به شمار می رود. با درست کردن این پیش غذا، خلاقیت خود را به رخ همه بکشید.

شفا آنلاین: این غذا برای عصرانه، صبحانه یا میان وعده گزینه مناسبی به شمار می رود. با درست کردن این پیش غذا، خلاقیت خود را به رخ همه بکشید.
به گزارش :مواد لازم:    ۱۲ عدد تخم مرغ آبپز سفت    ۱ پیمانه آرد    ۳ عدد تخم مرغ    ۱ پیمانه آرد سوخاری    روغن سرخ کردنی    ۴ قاشق غذاخوری سس مایونز    ۲ قاشق غذاخوری خیارشور رنده شده    ۲ قاشق چایخوری خردل    ۱ قاشق چایخوری سس فلفلی    نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

1- تخم مرغ های آبپز شده را پوست کنده و کنار بگذارید.


2- درون یک قابلمه متوسط تا نیمه روغن کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.


3-تخم مرغ ها را از وسط دو نیم کرده، زرده های آنها را جدا نمایید و درون یک کاسه جداگانه بریزید و کنار بگذارید.

4-در کاسه های جداگانه، آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری را بریزید.

5-نیمه های تخم مرغ پخته را به ترتیب درون آرد سفید، تخم مرغ و سپس پودر سوخاری غلتانده و سپس درون روغن داغ بیندازید. دو تا سه دقیقه هر طرف آنها را سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.


6- سس مایونز، خیارشور رنده شده، خردل، سس فلفلی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.


7-مخلوط به دست آمده را درون قیف های پلاستیکی یکبارمصرف ریخته و یک ماسوره ستاره ای سر آن بگذارید.


8-مخلوط زرده را درون سفیده های سوخاری شده بریزید. روی آنها پودر پاپریکا بپاشید و سرو کنید.
همچنین ببینید
روش تهیه چغندر تفت داده با سبزیجات
طرز تهیه خورش فسنجان با هویج
طرز تهیه یک شام خومشمزه و سریع
شیر عسلی خانگی | آموزش و طرز تهیه دسر “شیر عسل”
کیک نمکی | جدیدترین روش پخت کیک | طرز تهیه کیک نمکی
لازانیا بدون فر را اینگونه تهیه کنید
روش تهیه نان های مغزدار
روش تهیه کیک نمکی
روش تهیه شیر عسلی خانگی
روش تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)

تازه های تغذیه و آشپزی