زنان بلندقدتر سبزیجات بیشتری مصرف کنند

به گزارش شفا آنلاین، به گفته محققان زنان بلندقامت تر می توانند با انجام برخی اقدامات خود را از تاثیرات منفی اندام بلند برهانند. چندین فاکتور از جمله ژنتیک و برخی شرایط خاص بر سرنوشت افراد بلندقامت تاثیر می گذارد.

به گفته ونجی ما، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، مطالعه قبلی نشان داده است که افراد بلندقامت تر از ریسک کمتر ابتلا به بیماری قلبی برخوردار هستند، اما ریسک بروز سرطان در آنها بیشتر است.

«ونجی ما» در ادامه تاکید می کند که محققان نمی دانند چگونه قامت بلند زنان بر سلامت عمومی آنها با افزایش سن تاثیر می گذارد.

در این مطالعه محققان، داده های بیش از ۶۸ هزار زن را بررسی کردند. قد زنان به همراه اطلاعات مربوط به شاخص توده بدنی، وضعیت سیگار کشیدن، میزان فعالیت بدنی و رژیم غذایی شان در سال ۱۹۸۰، زمانیکه میانگین سنی شان ۴۴ سال بود، ثبت شده بود.

روند پیگیری افراد تحت مطالعه تا سال ۲۰۱۲ ادامه داشت. در سال ۲۰۱۲ محققان تعیین کردند که کدامیک از زنان دارای معیارهای «پیری سالم» هستند. تعریف پیری سالم اینگونه است: زنی که هیچ مشکل حافظه، مشکل فیزیکی و محدویدت های سلامت روان را گزارش نکره باشد و عاری از ۱۱ بیماری مزمن نظیر سرطان، دیابت نوع۲ و نارسایی کلیه باشد.

زنان براساس قدشان به ۵ گروه تقسیم شدند: میانگین قد گروه ها به ترتیب ۱۵۷.۵ cm، ۱۶۰ cm، ۱۶۲.۶ cm، cm  ۱۶۷.۶ و ۱۷۲.۲ cm بود.

محققان دریافتند در مقایسه با گروهی که میانگین قدشان ۱۵۷.۵ cm بود، زنان گروه ۱۷۲.۲ cm کمتر از معیارهای پیری سالم برخوردار بودند.

دقیقا مشخص نیست که چرا زنان بلندقدتر کمتر دارای معیارهای پیری سالم هستند، و در مطالعات بعدی به این موضوع پرداخته خواهد شد.

اما محققان بعد از مطالعه فاکتورهای سبک زندگی زنان، از جمله رژیم غذایی، دریافتند زنان بلندقدی که تغذیه سالم تری داشتند نسبت به زنان بلندقدتر گروه خود از وضعیت بهتری برخورداری بودند.

از اینرو محققان توصیه می کنند رژیم غذایی سالم غنی از میوه، سبزیجات و غلات کامل تاثیر مثبتی بر وضعیت سلامت زنان بلندقد دارد.

همچنین ببینید
کمک به متابولیسم بدن زنان با رژیم غذایی کم کربوهیدرات
مصرف ماهی در پیشگیری از افسردگی موثر است
افزایش جذب ویتامین E با مصرف همزمان تخم مرغ و سالاد سبزیجات
طرز تهیه سُس شوید ، در کنار ماهی و انواع سبزیجات و گوشت عالی میشود
بهبود عملکرد مغز مبتلایان به آلزایمر با مصرف پروبیوتیک
مصرف بالای نمک در کودکی؛ ابتلا به فشارخون در بزرگسالی
میزان پروتئین در سبزیجات چقدر است؟
“خوراک” فرانسوی “مرغ” و سبزیجات با آب پرتقال | مرغ پرتقالی با “ادویه فرانسوی”
مصرف قره‌قروت‌ چه بر سر بدن شما می‌آورند؟
زرد شدن پوست با مصرف بیش از اندازه آب هویج

تازه های تغذیه و آشپزی