طرز تهیه یک ترشی ایتالیایی با روغن زیتون

شفا آنلاین: این ترشی از ترشی های سنتی و قدیمی ایتالیایی است که با روغن زیتون تهیه و از سرکه تنها برای مزه دار کردن آن استفاده می شود.

:ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود. این ترشی از ترشی های سنتی و قدیمی ایتالیایی است که با روغن زیتون تهیه و از سرکه تنها برای مزه دار کردن آن استفاده می شود. در نتیجه بهترین گزینه برای افرادی است که به دلیل بیماری یا ذائقه طعم تند و تیز سرکه را در ترشی نمی پسندند.

مواد لازم:


بادمجان متوسط 2 عددسرکه سیب 2 فنجانسیر  2 حبه درشتجعفری تازه خردشده 2 قاشق غذاخوریروغن زیتون 3 قاشق غذاخورینمک و فلفل بمیزان دلخواه

طرز تهیه:

بادمجان ها را بشویید، پوست بکنید و کلاهک آنها را کاملا جدا کنید. سپس آنها را به هر شکل که دوست دارید، خرد کنید.

بادمجان های خرد شده را به همراه سرکه سیب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بادمجان ها را حدود 15 دقیقه در سرکه سیب بجوشانید تا بادمجان ها نرم و پخته شوند اما شکل خود را از دست ندهند.

در این فاصله سیرها را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون در شیشه بریزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادمجان ها را آبکشی کنید. سپس بادمجان های پخته شده را داخل شیشه بریزید. کمی صبر کنید تا خنک شود سپس جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.

به دلخواه کمی نمک و فلفل به ترشی اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید. ترشی بادمجان ایتالیایی با روغن زیتون نیازی به جا افتادن ندارد و بلافاصله قابل استفاده است. این ترشی فوق العاده خوش طعم و بی ضرر را با خیال راحت نوش جان کنید.

نکته: برای ظاهر زیباتر ترشی بادمجان می توانید پوست بادمجان ها را نگیرید و آنها را با پوست خرد کنید و در شیشه بریزید.

همچنین ببینید
“مانی بگ لواش” | طرز تهیه مانی بگ لواش | طرز تهیه غذای شیک و آسان مانی بگ
“ژله انار و آلوئه ورا با بستنی” | طرز تهیه ژله بستنی برای “شب یلدا” “چله”
روغن حیوانی و دنبه برای افرادی که فعالیت بدنی ندارند مضر است
طرز تهیه سُس شوید ، در کنار ماهی و انواع سبزیجات و گوشت عالی میشود
طرز تهیه مافین میوه ای با میوه های خشک
روش تهیه شیرینی ذرت
طرز تهیه دمنوش گیاهی برای فصل زمستان
ساندویچ پانینی مارگریتا ، یک میان وعده ایتالیایی خوشمزه
طرز تهیه سته مرغ مالزیایی ، از پخت این غذا لذت خواهید برد
انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا

تازه های تغذیه و آشپزی