۷ راز درباره آشپزخانه که نمیدانید

آشنایی با 7راز مهم در آشپزخانه

نکات مهم در آشپزخانه 
 

دانستن این نکات به شما کمک می کند تا در شرایط خاص بتوانید با راه حل های ساده مشکلاتی را که در طول روز در آشپزخانه تجربه می کنید، پشت سر بگذارید.

اگر بعد از پاک کردن بادنجان یا خرد کردن سبزی سرانگشتان و کف دست تان رنگی شده و رنگ پوست بادمجان یا سبزی را به خود گرفته است پیش از آن که آن را با صابون بشویید با کمک پنبه آغشته به الکل یا آب ژاول دست های تان را پاک کنید.

اگر درون سطل نگهداری از برنج تان حشره های ریز و کوچک می بینید برای از بین بردن آن ها توصیه می کنیم مقداری نمک لابه لای برنج بپاشید. اما حتما مراقب باشید که هنگام استفاده از برنج آن را به خوبی بشوئید.

برای پیشگیری از فاسد شدن سبزی های در یخچال مراقب باشید در موقع جابه جا کردن مواد غذایی حتما گوشت و ماهی را جدا از سبزی ها و میوه ها قرار دهید.

ادویه ها و سبزی های معطر را همواره درون شیشه ها و ظروف در بسته نگاه دارید. نگهداری آن ها در ظروف در باز بو و عطر این گیاهان را از بین می برد.

پس از سرخ کردن سیر و پیاز در خانه برای از بین رفتن بوی غذا می توانید از دانه های معطر قهوه و دارچین استفاده کنید.

برای پیشگیری از کپک زدن ترشی یا مربا کافی است مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید.

این مواد به دلیل خاصیت ضدعفونی کننده ای که دارند مانع از کپک زدن می شوند.

برای نچسبیدن سیب زمینی خرد شده به ماهیتابه هنگام سرخ شدن پس از داغ شدن روغن کمی نمک درون ظرف بریزید.

جام جم

اخبارمرتبط :

نکاتی در مورد چیدمان اشپزخانه

کف شوی طبیعی برای زمین آشپزخانه

نکاتی ساده برای بزرگ تر نشان دادن آشپزخانه

نگهداری صحیح از چاقوهای آشپزخانه با 4 نکته مهم

همچنین ببینید
بوی بد ماهی را چگونه در آشپزخانه ام از بین ببرم؟ -
نکاتی درباره ی خرید ماهی
7 باور اشتباه درباره پول که باعث فقر می شود
اصولِ طراحی کابینت در آشپزخانه -
چند واقعیت مهم درباره اسپرم
آشپزخانه ای به جذابیت سبک اسکاندیناوی
چیدمان و دکوراسیون آشپزخانه به سبک اسکاندیناوی
آشپزخانه نوردیک: ظروف آشپزخانه ی اسکاندیناویایی اوا سولو
ایده هایی برای طراحی داخلی آشپزخانه - مجله تصویر زندگی
نکاتی درباره رابطه جنسی مردان که زنان نمی دانند - مجله تصویر زندگی

تازه های خانه و سبک زندگی