ساندویچ پانینی مارگریتا ، یک میان وعده ایتالیایی خوشمزه

ساندویچ پانینی مارگریتا ، یک میان وعده ایتالیایی خوشمزه

ساندویچ پانینی یک میان وعده پرس شده است که در ایتالیا سرو می شود. برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه بهتر است از ساندویچ ساز استفاده کنید .

ساندویچ پانینی مارگریتا

پانینی یک نوع ساندویچ پرس شده است که در ایتالیا سرو می شود. برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه بهتر است از ساندویچ ساز استفاده کنید اما اگر ساندویچ ساز ندارید می توانید با استفاده از ماهی تابه های سنگین هم ساندویچ خود را پرس کنید. پانینی مارگاریتا در عین سادگی ساندویچی لذیذ است که مطمئنا از آن لذت خواهید برد. همچنین این ساندویچ می تواند میان وعده ای سریع برای کودکانتان باشد، کودکان معمولا از ساندویچ های پرس شده استقبال می کنند مخصوصا اگر پنیر داشته باشند.

( دقت داشته باشید ابتدا دستور پخت را کاملا مطالعه کنید سپس کار تهیه غذا را آغاز نمایید. )

مواد لازم

16 برش (4.5 سانتی ) گوجه فرنگی ( حدود دو گوجه فرنگی بزرگ )

8 برش از نان فرانسوی

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک فنجان ( 113 گرم ) پنیر موزارلای رنده شده

12 عدد برگ تازه ریحان

8 قاشق چای خوری روغن زیتون کاملا خالص ( اکسترا ویرجین )

اسپری پخت یا مقداری روغن

ساندویچ پانینی مارگریتا ، یک میان وعده ایتالیایی خوشمزه

روش پخت

برش های گوجه فرنگی را به صورت مساوی بین 4 برش نان فرانسوی تقسیم کنید. روی همه گوجه ها به صورت مساوی نمک و فلفل بریزید. سپس پنیر را به صورت مساوی روی گوجه ها بریزید. برگ های ریحان را به صورت مساوی روی پنیرها قرار دهید و سپس 4 برش نان دیگر را روی این مواد قرار دهید. یک قاشق چای خوری روغن زیتون روی هر کدام از ساندویچ ها بریزید و سپس با اسپری پخت یا کمی روغن چربشان کنید.

در این مرحله می توانید ساندویچ ها را از طرفی که روغن ریختید داخل ساندویچ ساز قرار دهید. سپس چهار قاشق چای خوری روغن زیتون دیگر روی آنها بریزید و پس از پخت از آنها لذت ببرید. اما اگر ساندویچ ساز ندارید این کار را بکنید: یک سینی مخصوص گریل یا یک ماهی تابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. ساندویچ را از طرفی که روغن ریختید روی سینی یا ماهی تابه قرار دهید. روی هر کدام از ساندویچ ها یک قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و با اسپری پخت یا کمی روغن چربشان کنید. یک تکه فویل روی ساندویچ های داخل ماهی تابه قرار دهید. یک ماهی تابه سنگین را روی فویل و ساندویچ ها قرار دهید تا پرس شوند. به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند بپزید. ساندویچ ها را برگردانید، فویل و ماهی تابه را روی این سمت نیز قرار دهید. مجدد به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در آیند، آنها را بپزید. بلافاصله سرو کنید.

دکتر کرمانی

اخبار مرتبط :

چگونه يک ساندويچ ساز مناسب خريداري کنيم

طرز تهیه ساندویچ خوشمزه با بادمجان

طرز تهیه ساندويچ گوشت چرخ كرده

طرز تهیه‌ 2 ساندویچ خوشمزه با مرغ

طرز تهیه ساندویچ گریل بستنی ، یه دسر عالی و شیک

همچنین ببینید
سوپ سبز یک پیش غذای خیلی خوشمزه در روزهای سرد
مگشت پلو ، یک غذای خوشمزه با مواد مقوی + عکس
کیک رزماری و لیمو ، دسر خوشمزه از سری دستورهای آشپزی جیمی الیور
کباب تابه ای ، یک شام ایده آل و خوشمزه برای مهمانی ها
کرم بروله و بیسکوئیت کرم دار شکلاتی ، یک دسر خوش رنگ و خوشمزه
کوکوی مرغ و تره فرنگی ، یک غذای ساده اما خوشمزه
شیرینی توئیل فندقی شکلاتی یک دسر فرانسوی بسیار خوشمزه
پاستای اسفناج و سیر از دستورات جیمی الیور ، یک غذای خوشمزه در 30 دقیقه
پاستای اسفناج و سیر از دستورات جیمی الیور ، یک غذای خوشمزه در 30 دقیقه
طرز تهیه یک ترشی ایتالیایی با روغن زیتون

تازه های تغذیه و آشپزی