انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا

انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا
انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا

نحوه درست کردن سالاد برنج قهوه ای,طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای

مواد لازم برای سالاد برنج قهوه ای :

 برنج قهوه ای پخته شده  ۲ فنجان
 پاستای پخته شده  ۱ فنجان
 ذرت بخارپز شده ۱/۲ فنجان 
 مرغ پخته و خرد شده ۱ فنجان 
گوجه فرنگی خردشده ۱ فنجان
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
زیتون خردشده ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
ادویه لیمو فلفلی و نمک  به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای :

همه مواد بالا را با هم مخلوط کنید و سپس روغن زیتون و ادویه را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قراردهید و سپس نوش جان کنید.

 

برنج قهوه ای (سبوسدار) سرشار از ویتامینهای گروه B آهن سدیم و آنتی اکسیدان هست.

منبع اصلي اين نوشته انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا اولین بار در همراه با علم

همچنین ببینید
طرز تهیه سوپ عدس و کدو حلوایی
طرز تهیه صبحانه‌ های میوه‌ای خوشمزه
طرز تهیه 10 دوپينگ پيش مدرسه اي
چگونه سالاد موجب افزایش وزن می شود؟‎
سوپ سبز یک پیش غذای خیلی خوشمزه در روزهای سرد
خطر ترکیب کرفس و پیاز در سالاد مرغ
افزایش جذب ویتامین E با مصرف همزمان تخم مرغ و سالاد سبزیجات
مگشت پلو ، یک غذای خوشمزه با مواد مقوی + عکس
سالاد روسی ، پیش غذایی که در روزهای سرد زمستان بسیار مناسب است+ تصاویر
“مانی بگ لواش” | طرز تهیه مانی بگ لواش | طرز تهیه غذای شیک و آسان مانی بگ

تازه های تغذیه و آشپزی