انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا

انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا
انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا

نحوه درست کردن سالاد برنج قهوه ای,طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای

مواد لازم برای سالاد برنج قهوه ای :

 برنج قهوه ای پخته شده  ۲ فنجان
 پاستای پخته شده  ۱ فنجان
 ذرت بخارپز شده ۱/۲ فنجان 
 مرغ پخته و خرد شده ۱ فنجان 
گوجه فرنگی خردشده ۱ فنجان
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
زیتون خردشده ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
ادویه لیمو فلفلی و نمک  به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای :

همه مواد بالا را با هم مخلوط کنید و سپس روغن زیتون و ادویه را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قراردهید و سپس نوش جان کنید.

 

برنج قهوه ای (سبوسدار) سرشار از ویتامینهای گروه B آهن سدیم و آنتی اکسیدان هست.

منبع اصلي اين نوشته انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا اولین بار در همراه با علم

همچنین ببینید
طرز تهیه غذایی متفاوت با سینه مرغ
دلمه خیار | طرز تهیه دلمه ای خوشمزه با طعم جدید
خورش قورمه سبزیِ تبریزی ، یک غذای محلی و خیلی خوشمزه
پاستای مرغ و قارچ ، یک غذای بسیار خوشمزه با پختی سریع
طرز تهیه خورش قورمه سبزیِ تبریزی
لازانیا چیکن آلفردو ، یک غذای شیک و آسان با ظاهری زیبا
غذای رژیمی با کاسرول گل کلم ، یک غذای عالی + تصاویر مراحل پخت
دستور تهیه ته چین بدون تخم مرغ
روش تهیه گوشت دنده با سس باربیکیو
پنه با قارچ و گل کلم ، یک غذای خوشمزه خامه ای با پختی سریع

تازه های تغذیه و آشپزی