طرز تهیه چای سرد نعناع و گل یاس

طرز تهیه چای سرد نعناع و گل یاس

چای گل یاس و برگ نعناع را داخل آب جوش (منظور آبی که جوش آمده و از روی حرارت برداشته شده) ریخته و دو تا سه دقیقه صبر کنید.

شفا آنلاین>تغذیه>مواد لازم برای چای سرد نعناع و گل یاس


طرز تهیه چای سرد نعناع و گل یاس :
چای گل یاس و برگ نعناع را داخل آب جوش (منظور آبی که جوش آمده و از روی حرارت برداشته شده) ریخته و دو تا سه دقیقه صبر کنید.

بعد از این زمان با صافی مایع را داخل پارچ ریخته و آبلیمو و عسل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا عسل حل شود. حالا آب سرد را اضافه کنید.

پارچ را برای دو ساعت داخل یخچال گذاشته تا چای خنک شود. این چای را با یخ سرو کرده و چند برگ نعناع برای تزیین روی آن بگذارید (البته اگر دوست دارید)

 چای گل یاس سبز یک چهارم فنجان
 برگ نعناع تازه (به علاوه تعدادی برای تزیین) نصف فنجان
آب جوش  ۴ فنجان
 آبلیمو  نصف فنجان
عسل یک سوم فنجان
آب سرد ۴ فنجان
همچنین ببینید
“مانی بگ لواش” | طرز تهیه مانی بگ لواش | طرز تهیه غذای شیک و آسان مانی بگ
“ژله انار و آلوئه ورا با بستنی” | طرز تهیه ژله بستنی برای “شب یلدا” “چله”
طرز تهیه سُس شوید ، در کنار ماهی و انواع سبزیجات و گوشت عالی میشود
طرز تهیه مافین میوه ای با میوه های خشک
طرز تهیه یک ترشی ایتالیایی با روغن زیتون
روش تهیه شیرینی ذرت
طرز تهیه دمنوش گیاهی برای فصل زمستان
طرز تهیه سته مرغ مالزیایی ، از پخت این غذا لذت خواهید برد
انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا
طرز تهیه “بادمجان شکم پر کبابی” غذای خوشمزه شمالی “شیک و مجلسی”

تازه های تغذیه و آشپزی