طرز تهیه چای سرد نعناع و گل یاس

طرز تهیه چای سرد نعناع و گل یاس

چای گل یاس و برگ نعناع را داخل آب جوش (منظور آبی که جوش آمده و از روی حرارت برداشته شده) ریخته و دو تا سه دقیقه صبر کنید.

شفا آنلاین>تغذیه>مواد لازم برای چای سرد نعناع و گل یاس


طرز تهیه چای سرد نعناع و گل یاس :
چای گل یاس و برگ نعناع را داخل آب جوش (منظور آبی که جوش آمده و از روی حرارت برداشته شده) ریخته و دو تا سه دقیقه صبر کنید.

بعد از این زمان با صافی مایع را داخل پارچ ریخته و آبلیمو و عسل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا عسل حل شود. حالا آب سرد را اضافه کنید.

پارچ را برای دو ساعت داخل یخچال گذاشته تا چای خنک شود. این چای را با یخ سرو کرده و چند برگ نعناع برای تزیین روی آن بگذارید (البته اگر دوست دارید)

 چای گل یاس سبز یک چهارم فنجان
 برگ نعناع تازه (به علاوه تعدادی برای تزیین) نصف فنجان
آب جوش  ۴ فنجان
 آبلیمو  نصف فنجان
عسل یک سوم فنجان
آب سرد ۴ فنجان
همچنین ببینید
روش تهیه چغندر تفت داده با سبزیجات
طرز تهیه خورش فسنجان با هویج
طرز تهیه یک شام خومشمزه و سریع
شیر عسلی خانگی | آموزش و طرز تهیه دسر “شیر عسل”
کیک نمکی | جدیدترین روش پخت کیک | طرز تهیه کیک نمکی
لازانیا بدون فر را اینگونه تهیه کنید
روش تهیه نان های مغزدار
روش تهیه کیک نمکی
روش تهیه شیر عسلی خانگی
روش تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)

تازه های تغذیه و آشپزی