طرز تهیه ماهی شکم پُرِ محبوب

شفا آنلاین: در این مطلب طرز تهیه نوعی ماهی شکم پر را به شما آموزش می دهیم.

: ماهی شکم پر از جمله غذاهای محبوب ما ایرانیان است، هیچ خانمی را سراغ ندارید که برای یکبار هم که شده این غذا را درست نکرده باشد. در این مطلب طرز تهیه نوعی ماهی شکم پر را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:
فلفل به میزان لازمنمک به میزان لازمادویه به میزان لازمگردو 50 تا 100 گرمتمر هندی به میزان لازمسیر 250 گرم - خرد شدهپیاز 1 عدد - خرد شدهماهی 1 عددگشنیز 250 گرم - خرد شدهزردچوبه به میزان لازمروغن سرخ کردنی به میزان لازم

 طرز تهیه:

ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

درب ظرف را می بندیم.

بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

همچنین ببینید
طرز تهیه سُس شوید ، در کنار ماهی و انواع سبزیجات و گوشت عالی میشود
طرز تهیه مافین میوه ای با میوه های خشک
طرز تهیه یک ترشی ایتالیایی با روغن زیتون
روش تهیه شیرینی ذرت
طرز تهیه دمنوش گیاهی برای فصل زمستان
طرز تهیه سته مرغ مالزیایی ، از پخت این غذا لذت خواهید برد
انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا
طرز تهیه “بادمجان شکم پر کبابی” غذای خوشمزه شمالی “شیک و مجلسی”
طرز تهیه چای سرد نعناع و گل یاس
“طرز کباب کردن بره” | دستور تهیه کباب ران بره | “کباب فرانسوی” خانگی

تازه های تغذیه و آشپزی