طرز تهیه ماهی شکم پُرِ محبوب

شفا آنلاین: در این مطلب طرز تهیه نوعی ماهی شکم پر را به شما آموزش می دهیم.

: ماهی شکم پر از جمله غذاهای محبوب ما ایرانیان است، هیچ خانمی را سراغ ندارید که برای یکبار هم که شده این غذا را درست نکرده باشد. در این مطلب طرز تهیه نوعی ماهی شکم پر را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:
فلفل به میزان لازمنمک به میزان لازمادویه به میزان لازمگردو 50 تا 100 گرمتمر هندی به میزان لازمسیر 250 گرم - خرد شدهپیاز 1 عدد - خرد شدهماهی 1 عددگشنیز 250 گرم - خرد شدهزردچوبه به میزان لازمروغن سرخ کردنی به میزان لازم

 طرز تهیه:

ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

درب ظرف را می بندیم.

بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

همچنین ببینید
شیر عسلی خانگی | آموزش و طرز تهیه دسر “شیر عسل”
کیک نمکی | جدیدترین روش پخت کیک | طرز تهیه کیک نمکی
لازانیا بدون فر را اینگونه تهیه کنید
روش تهیه نان های مغزدار
روش تهیه کیک نمکی
روش تهیه شیر عسلی خانگی
روش تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)
طرز تهیه «ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ» در خانه
ماهی با گوجه و کاپاریس ، یک غذای خوش طعم از دستورات جیمی الیور
طرز تهیه سوشی با میگوی سوخاری

تازه های تغذیه و آشپزی