“طرز کباب کردن بره” | دستور تهیه کباب ران بره | “کباب فرانسوی” خانگی

“طرز کباب کردن بره” | دستور تهیه کباب ران بره | “کباب فرانسوی” خانگی

کباب بره (فرانسوی)

 

مواد لازم برای ۶ الی ۷ نفر:

 

شانه یا ران بره ۱کیلو
پیازچهار قاچ ۲عدد
سیب زمینی ۱کیلو
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ ۲-۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده ۲عدد
سبزی خشک مخلوط ۱قاشق غذاخوری
کره فرانسوی ۴-۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳-۴ قاشق غذاخوری
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن به میزان دلخواه
نمک، فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.

سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.

گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان (گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).

منبع اصلي اين نوشته “طرز کباب کردن بره” | دستور تهیه کباب ران بره | “کباب فرانسوی” خانگی اولین بار در همراه با علم

همچنین ببینید
بهترین روش درمان خانگی موخوره
طرز تهیه یک ترشی ایتالیایی با روغن زیتون
روش تهیه شیرینی ذرت
طرز تهیه دمنوش گیاهی برای فصل زمستان
طرز تهیه سته مرغ مالزیایی ، از پخت این غذا لذت خواهید برد
انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا
طرز تهیه “بادمجان شکم پر کبابی” غذای خوشمزه شمالی “شیک و مجلسی”
طرز تهیه چای سرد نعناع و گل یاس
طرز تهیه ماهی شکم پُرِ محبوب
طرز تهیه ماهی شکم پر ، یک غذای پر طرفدار و مقوی + تصاویر

تازه های تغذیه و آشپزی