“طرز کباب کردن بره” | دستور تهیه کباب ران بره | “کباب فرانسوی” خانگی

“طرز کباب کردن بره” | دستور تهیه کباب ران بره | “کباب فرانسوی” خانگی

کباب بره (فرانسوی)

 

مواد لازم برای ۶ الی ۷ نفر:

 

شانه یا ران بره ۱کیلو
پیازچهار قاچ ۲عدد
سیب زمینی ۱کیلو
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ ۲-۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده ۲عدد
سبزی خشک مخلوط ۱قاشق غذاخوری
کره فرانسوی ۴-۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳-۴ قاشق غذاخوری
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن به میزان دلخواه
نمک، فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.

سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.

گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان (گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).

منبع اصلي اين نوشته “طرز کباب کردن بره” | دستور تهیه کباب ران بره | “کباب فرانسوی” خانگی اولین بار در همراه با علم

همچنین ببینید
طرز تهیه غذایی متفاوت با سینه مرغ
پیراشکی سیب زمینی | پخت خوشمزه ترین پیراشکی خانگی بسیار رحت
خیارشور فوری خانگی | سریع ترین راه درست کردن خیارشور خوشمزه
پیده گوشت | دستور پخت پیده گوشت بسیار خوشمزه + عکس
دلمه خیار | طرز تهیه دلمه ای خوشمزه با طعم جدید
طرز تهیه خورش قورمه سبزیِ تبریزی
دستور تهیه ته چین بدون تخم مرغ
روش تهیه گوشت دنده با سس باربیکیو
افزایش ریسک مرگ بازماندگان سرطان سینه با مصرف گوشت کباب شده
برای آب کردن چربی های شکم؛ نوشیدنی های زنجبیلی بنوشید!

تازه های تغذیه و آشپزی