طرز تهیه ماهی شکم پر ، یک غذای پر طرفدار و مقوی + تصاویر

طرز تهیه ماهی شکم پر ، یک غذای پر طرفدار و مقوی + تصاویر

طرز تهیه ماهی شکم پر از جمله غذاهای محبوب ایرانیان را برای شما آموزش میدهیم.

طرز تهیه ماهی شکم


ماهی شکم پر از جمله غذاهای محبوب ما ایرانیان است، هیچ خانمی را سراغ ندارید که برای یکبار هم که شده این غذا را درست نکرده باشد. در این مطلب طرز تهیه نوعی ماهی شکم پر را به شما آموزش می دهیم.
 
مواد لازم

فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
گردو 50 تا 100 گرم
تمر هندی به میزان لازم
سیر 250 گرم - خرد شده
پیاز 1 عدد - خرد شده
ماهی 1 عدد
گشنیز 250 گرم - خرد شده
زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 طرز تهیه ماهی شکم پر ، یک غذای پر طرفدار و مقوی + تصاویر

 طرز تهیه
 
ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.
 
مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
 
سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
 
درب ظرف را می بندیم.
 
بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

طرز تهیه ماهی شکم پر ، یک غذای پر طرفدار و مقوی + تصاویر

 مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
 
در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
 
سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

سوران

اخبار مرتبط :

طرز تهیه ماهی شکم پر مناسب برای مهمانی

طرز تهيه : ماهي شكم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر در فر

همچنین ببینید
لازانیا بدون فر را اینگونه تهیه کنید
روش تهیه نان های مغزدار
روش تهیه کیک نمکی
روش تهیه شیر عسلی خانگی
روش تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)
تاکوی بوقلمون ، یک غذای مکزیکی عالی با نان تورتیلا
رژیم زیبایی: 5 غذای ضد پیری را بشناسید
زرده تخم‌مرغ عسلی، خونساز, مغذی و مقوی قلب
طرز تهیه «ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ» در خانه
کوفته سماق یک غذای سنتی و خوشمزه برای دوستداران غذای ترش

تازه های تغذیه و آشپزی