“خوراک” فرانسوی “مرغ” و سبزیجات با آب پرتقال | مرغ پرتقالی با “ادویه فرانسوی”

“خوراک” فرانسوی “مرغ” و سبزیجات با آب پرتقال | مرغ پرتقالی با “ادویه فرانسوی”
“خوراک” فرانسوی “مرغ” و سبزیجات با آب پرتقال | مرغ پرتقالی با “ادویه فرانسوی”
مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی , طرز تهیه مرغ پرتقالیمناسب برای :۴ نفر
زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت

این “خوراک” فرانسوی بهانه خوبی است که یکی از سیزیجات پرطرفدار در آشپزی فرانسوی یعنی رازیانه را بهتر بشناسیم و بیشتر از آن استفاده کنیم. پیشنهاد می‎شود این غذا با برنج قهوه‎ای سرو شود که نتیجه آن یک وعده غذای فوق‎العاده سالم و لذیذ خواهد بود.
هرچند که استفاده از رازیانه تنها در حد پیشنهاد مطرح می‎شود و در این دستور پخت ضروری نیست، اما بد نیست آن را امتحان کنید. ممکن است آن را تا به ‎حال تست نکرده باشید. به هر صورت این احتمال وجود دارد که یکی از سبزیجات مورد علاقه‎ شما شود.
در زمان ۱ ساعته می‎توانید “مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی” و سبزیجات مقوی و مختلف را آماده کنید.

مواد لازم: 

 سینه مرغ  ۶۰۰ گرم
 قارچ  ۲۳۰ گرم
 ژامبون  ۱۱۰ گرم
 پرتقال  ۴ عدد
 پیاز  ۱ عدد
رازیانه ۱ عدد
کره ۲ قاشق سوپ‎خوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ‎خوری
ادویه فرانسوی ۲ قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
سینه مرغ بدون استخوان را به‌صورت شنیسلی خرد می‌کنیم.
کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب می‎کنیم. سینه‎های مرغ را اضافه کرده، حدود ۱۵ دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ می‎کنیم تا جایی که قهوه‎ای رنگ شده و کاملا بپزد.
در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده می‎کنیم. قارچ را به خوبی شسته و برش می‎زنیم. برگ‎های بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمت‎ها را جدا کرده و ریز برش می‎زنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقه‎ای خرد می‎کنیم. ژامبون را به شکل باریکه‎های کوچک برش می‎زنیم.
“مرغ” را پس از سرخ شدن از تابه خارج می‎کنیم.
در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا ۱ دقیقه حرارت می‎دهیم. حلقه‎های برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت می‎دهیم، تا ۱۵ دقیقه سرخ می‎کنیم.
مرغ را به تابه بازگردانده و “ادویه فرانسوی” را همراه با نمک و فلفل بر روی آن می‎پاشیم.
آب ۴ عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.
آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم می‎کنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند.
شعله را کم می‌کنیم تا آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود.
خوراک آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.

منبع : parsegard.com

 

منبع اصلي اين نوشته “خوراک” فرانسوی “مرغ” و سبزیجات با آب پرتقال | مرغ پرتقالی با “ادویه فرانسوی” اولین بار در همراه با علم

همچنین ببینید
چغندر تفت داده با سبزیجات،شامی رنگارنگ برای شب های زمستان
روش تهیه چغندر تفت داده با سبزیجات
وقتی به جای ادویه، نان خشک کپک‌زده می‌خورید!
سالاد گوشت بریان و سبزیجات ، این سالاد یک غذای کامل است
“چغندر تفت داده شده با سبزیجات” شام کم کالری برای “رژیم لاغری”
روش تهیه چغندر تفت داده با سبزیجات
ساندویچ و خوراک با فلفل دلمه ای
خوراک فلفل دلمه ای یک غذای عالی سرشار از ویتامین های مختلف
ژله بستنیِ پرتقالی با بیسکویت ، یک دسر عالی با ترکیبات خاص
ادویه‌ای که شما را در زمستان گرم می کند

تازه های تغذیه و آشپزی