“خورش بامیه عربی” | طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت گوسفندی

“خورش بامیه عربی” | طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت گوسفندی
“خورش بامیه عربی” | طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت گوسفندی

آموزش آشپزی عربی،خورش بامیه عربی،خورش بامیه

مواد لازم :

 

گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
بامیه ۵۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی ۸۰ گرم
تمرهندی ۶۰ گرم
آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری
آب دو لیوان
دارچین نصف قاشق چایخوری
کره ۷۰ گرم
گشنیز خرد شده دو قاشق سوپخوری
عصاره لیموترش یک عدد
سیر تازه دو حبه
پیاز یک عدد
روغن مایع یک پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

نخست انتهای بامیه‌ ها را گرفته و خوب می‌شوییم و ‌آنها را در روغن سرخ می‌کنیم. پیاز و سیر را در کره تفت می‌دهیم. آنگاه، گوشت را به موادمان اضافه کرده و مقداری تفت می‌دهیم و در انتهای این مرحله، نمک و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم، سپس درون ظرف آب ریخته و صبر میکنیم تا گوشت کاملا پخته شود، بعد، بامیه‌ها را نیز افزوده و بقیه مواد را به جز گشنیز به مخلوطمان می‌افزاییم، پس از این که چند جوش خورد و جا افتاد، گشنیز را هم داخل ظرف می‌ریزیم، در این لحظه، خورش آماده است.

 

نکته: انتهای بامیه‌ ها نباید زیاد بریده شود چون در این صورت لعاب درون بامیه، هنگام پخت، وارد خورش می‌شود.

 

 

منبع : groohashpazi

 

منبع اصلي اين نوشته “خورش بامیه عربی” | طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت گوسفندی اولین بار در همراه با علم

همچنین ببینید
طرز تهیه مافین میوه ای با میوه های خشک
طرز تهیه یک ترشی ایتالیایی با روغن زیتون
روش تهیه شیرینی ذرت
طرز تهیه دمنوش گیاهی برای فصل زمستان
طرز تهیه سته مرغ مالزیایی ، از پخت این غذا لذت خواهید برد
انواع پیش غذای جدید | طرز تهیه “سالاد” با “برنج قهوه ای”، ذرت، مرغ و پاستا
طرز تهیه “بادمجان شکم پر کبابی” غذای خوشمزه شمالی “شیک و مجلسی”
طرز تهیه چای سرد نعناع و گل یاس
طرز تهیه ماهی شکم پُرِ محبوب
“طرز کباب کردن بره” | دستور تهیه کباب ران بره | “کباب فرانسوی” خانگی

تازه های تغذیه و آشپزی