نتایج برای :

بارداری بدون اسپرم، آزواسپرم هستم

  • بارداری بدون اسپرم، آزواسپرم هستم

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان:بنده مبتلا به آزواسپرمی هستم،یک نوبت بیوپسی دوبیضه در بیمارستان عالی نسب تبریز شده ام،متاسفانه جواب منفی بود،به نظر شما به کجا مراجعه کنم،ضمنن مدتی است از کار وبیمه بیکاری محروم شده ام.ومدت 8سال است ازدواج کرده ام،و32ساله هستم.پاسخ دکتر آرام نهابندیان، ارولوژیست:همه بیماران مرد مبتلا به آزواسپرمی (تعداد اسپرم صفر) نابارور مطلق نیستند، عده ای از آنها را می توان درمان کرد. باید بررسی شود آزواسپرمی از کدام نوع است. علل قبل از بیضه و بعد از بیضه معمولا قابل درمان هستند ولی علل بیضه ای اغلب قابل درمان نیست. در بسیاری از موارد قابل درمان، نمی توان کیفیت اسپرم را آنقدر بهبود بخشید که...

    نمایش کامل
  • تعداد اسپرم برای بارداری، اهمیت دارد؟

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان:خانمی 29 ساله هستم و حدود 4 سال است اقدام به بارداری کردیم. تعداد اسپرم شوهرم 8 میلیون است (به علت اریون)و خودم هم پلی کیستیک هستم. شوهرم تحت درمان است و دارو میخورد.در طول درمان با استفاده از کیت تخمک گذاری زمان نزدیکی را تعیین میکنیم. با توجه به ضعیف بودن اسپرم باید نزدیکی قبل از تخمکگذاری باشد؟یا در زمان تخمکگذاری؟)زیرا کیت 12تا36ساعت قبل از تخمکگذاری را نشان میدهد)پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:دوست عزیز اگر اسپرم همسر شما هشت میلیون است بدون روش کمک باروری یعنی آی وی اف و آی یو آی امکان بارداری برای شما وجود ندارد. زمان نزدیکی اهمیت خاصی ندارد، زیرا...

    نمایش کامل
  • درمان عدم تحرک اسپرم، احتمال بارداری

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من آقا هستم. 12 ساله ازدواج کردم. لوله اسپرم وجود ندارد و بیرون نمی آید. یک بار هم عمل تخمگ گذاری رفتم. 4 تا تخمک برداشتن. 2 تا یک بار به رحم خانمم گداشتن و دو تا هم دو ماه دیگه. بارداری صورت نگرفت. گفتن اسپرم هات حرکت نداره. آیا باز برم عمل تخمک گذاری جواب می گیرم یا نه؟دوست عزیز، با وجود این که اسپرم شما تحرک ندارد، ولی احتمال بارداری وجود دارد. شما می توانید از طریق میکرواینجکشن باردار شوید. اما در معاینه مشخص می شود که نیاز به این کار هست یا خیر.

    نمایش کامل
  • علل ناباروری در مردان، توجه!

    فرآیند تولید اسپرم در بيضه­‌ها رخ ‌‌‌‌می‌دهد. اسپرم از آلت تناسلی مرد خارج مي‌شود. غلظت طبیعی اسپرم در محدوده 15 میلیون تا بیش از 200 میلیون اسپرم در هر میلی لیتر مایع منی قرار دارد (برخی منابع نیز محدوده طبیعی برای تعداد اسپرم را 40 میلیون تا 300 میلیون اسپرم در هر میلی‌لیتر اعلام کرده اند). در صورتی که مرد کمتر از 15 میلیون اسپرم (با توجه به برخی منابع کمتر از 10 میلیون اسپرم) در هر میلی‌لیتر مایع منی یا کمتر از 39 میلیون اسپرم در هر بار انزال داشته باشد، اصطلاح "شمارش کم اسپرم" برای وی مطرح می‌شود. با کاهش تعداد اسپرم شانس بارور کردن کاهش می یابد.‌تعداد كم یا فقدان اسپرم (آزواسپرم) در نتیجه مشکلات مختلف می باشد از جمله:ماندن بیضه‌­ها در شکم و وارد نشدن به کیسه­‌‌های...

    نمایش کامل
  • آیا پیش آب باعث حاملگی می شود؟

    مایع پیش از انزال در واقع مایعی است که توسط غدد پیازی پیشابراهی، دو غده‌ی کوچک واقع در امتداد مجرای ادراری یا بارورسازی مرد، ساخته می‌شوند. این مایع بسیار تمیز بوده و اغلب در نوک آلت حین نعوظ قابل رؤیت است، اگرچه ممکن است در تمام مردان به این شکل نباشد. هدف این مایع، کمک به خنثی سازی فضای اسیدی میزراه و نیز حفاظت از اسپرم برای عبور از میان آن است.این مایع پیشابی حاوی اسپرم نبوده و این بدان معناست که خود این مایع نمی‌تواند منجر به بارداری شود. با این حال، اگر اسپرم ناشی از انزال قبلی در میزراه مانده باشد، می‌تواند با این مایع مخلوط شود. اسپرم به جا مانده حین انزال به نوک آلت آمده و احتمال دارد که کمی از این اسپرم به ماع پیشاب منتقل و وارد بدن فرد مقابل شود.اینجاست که مایع...

    نمایش کامل
  • آزواسپرم غیر انسدادی، امیدی هست؟

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من ٢٦ سالمه و ٧ ماهه ازدواج كردم اما همسرم آزواسپرمي غير انسدادي هستن. ٢٠ روز از پريودم مي گذره آيا احتمالش هست حامله بشم؟پاسخ دکتر حسین کریمی، متخصص ارولوژی و مجاری ادراری:همه بیماران مرد مبتلا به آزواسپرمی (تعداد اسپرم صفر) نابارور مطلق نیستند، عده ای از آنها را می توان درمان کرد. باید بررسی شود آزواسپرمی از کدام نوع است. علل قبل از بیضه و بعد از بیضه معمولا قابل درمان هستند ولی علل بیضه ای اغلب قابل درمان نیست. در بسیاری از موارد قابل درمان، نمی توان کیفیت اسپرم را آنقدر بهبود بخشید که حاملگی طبیعی اتفاق بیفتد ولی بیمار آنقدر اسپرم خواهد داشت که برای حاملگی از روش های لقاح مصنوعی استفاده کند. شما...

    نمایش کامل
  • حرکت کم اسپرم، مانع بارداری

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: 22ساله هستم و همسرم 28 ساله. 3 ماه اقدام به بارداری کردم. آزمایشات خودم عالی بود دو تا فلیکول 21/24دارم ضخامت رحمم 7 سانتمیتر است. همسرم آزمایش اسپرموگرام داد حهش و حرکتش کم بود من یک سال خانه دارم واصلا حلوگیریم نداشتم. پریودیم هم نامنظم دو سه روز عقب جلو میفتاد. الان این 3 ماه منظم شده. پاسخ دکتر اعظم السادات موسوی، ‌متخصص زنان و زایمان: دوست عزیز بستگی دارد حرکت اسپرم شما چقدر کم است، اگر تمام فاکتورهای دیگر خوب است شاید با یک مدت مداومت در نزدیکی باردار شوید. اگر تعداد اسپرم خوب است گاهی واریکوسل باعث ایجاد کم شدن حرکت اسپرم می شود. همچنین شما تا یکسال برای بارداری فرصت دارید.

    نمایش کامل
  • انواع روش های کمک باروری، دانستنی ها

    تلقیح مصنوعیدر این روش به منظور ایجاد بارداری، اسپرم به درون مهبل یا رحم زن تزریق می شود. اگر شمارش اسپرم شوهر کم باشد می توان اسپرم او را جمع آوری، منجمد و ذخیره کرد تا در زمانی که تعداد کافی اسپرم فراهم شود سپس آن را از حالت انجماد خارج و تزریق نمود. به طور کلی این روش فقط در 5 درصد موارد موثر است زیرا اسپرم از قدم نخست فاقد توانایی ایجاد بارداری است. بارورسازی آزمایشگاهیبارورسازی آزمایشگاهی در مواردی اجرا می شود که لوله های فالوپ بسته است و اسپرم به هیچ وجه نمی تواند خود را به تخمک برساند. در این روش یک یا چند تخمک از مادر گفته می شود و با اسپرم همسر او در آزمایشگاه بارور می شود پس از آن که 3 تا 4 روز رشد کرد و رحم از لحاظ هورمونی آماده شد یک یا چند...

    نمایش کامل
  • روش های باروری مصنوعی، دانستنی ها

    تلقیح مصنوعیدر این روش به منظور ایجاد بارداری، اسپرم به درون مهبل یا رحم زن تزریق می شود. اگر شمارش اسپرم شوهر کم باشد می توان اسپرم او را جمع آوری، منجمد و ذخیره کرد تا در زمانی که تعداد کافی اسپرم فراهم شود سپس آن را از حالت انجماد خارج و تزریق نمود. به طور کلی این روش فقط در 5 درصد موارد موثر است زیرا اسپرم از قدم نخست فاقد توانایی ایجاد بارداری است.بارورسازی آزمایشگاهیبارورسازی آزمایشگاهی در مواردی اجرا می شود که لوله های فالوپ بسته است و اسپرم به هیچ وجه نمی تواند خود را به تخمک برساند. در این روش یک یا چند تخمک از مادر گفته می شود و با اسپرم همسر او در آزمایشگاه بارور می شود پس از آن که 3 تا 4 روز رشد کرد و رحم از لحاظ هورمونی آماده شد یک یا چند...

    نمایش کامل
  • تعداد اسپرم لازم برای بارداری، آزمایش خانگی!

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: همسر من یه بیضه ش از بین رفته. 5 سال پیش در دوران عقد آزمایش داد و معلوم شد 11 میلیون اسپرم داره و الان 6 ماه هست اقدام به بارداری کردیم. اما بی نتیجه بوده. از آزمایش خانگی اسپرم در آب هم استفاده کردیم. اسپرم همسرم روی آب موند و با تکون های کوچیک به ته ظرف می رفت. ولی این طور نبود که بلافاصله بره ته ظرف. به نظرتون سالمه یا نه؟ پاسخ دکتر محمدرضا نوروزی، جراح و متخصص کلیه و مجاری ادرار:دوست گرامی، این تعداد از نطفه برای باروری طبیعی کم است و شانس بارداری طبیعی برای شما پایین تر است. بهتر است در این رابطه جهت بررسی و درمان به یک متخصص اورولوژی مراجعه کنید. همچنین طول مدت ناباروری، سن و سلامت خانم جهت تصمیم گیری و درمان ضروری است....

    نمایش کامل
  • تقویت اسپرم برای بارداری، چگونه؟

    باروری همیشه یک مشکل زنانه نیست و زنان تنها کسانی نیستند که باید اقدام به استفاده از راه های جایگزین درمان پزشکی برای حل مشکلات مربوط به ناباروری کنند. به خاطر داشته باشید در مشکلات مردانه ای که به عمل جراحی نیاز دارند مثلا برای درمان واریکوسل یا هر مشکل سیستمیک دیگر، رژیم یا مکمل ها کاری از پیش نخواهند برد.مردان هر سه ماه یک بار اسپرم های تازه تولید می کنند بنابراین کاری که امروز انجام می دهید بارداری در آینده را تحت تاثیر قرار می دهد. برخی از پژوهش ها نشان می دهد مکمل هایی که در زیر به آن ها اشاره کرده ایم احتمالا در تعداد و فعالیت اسپرم ها نقش مثبتی دارند. یک مولتی ویتامین خوب عموما به میزان کافی همه موارد زیر را در خود دارد:روی: برای افزایش حرکت و تعداد اسپرم...

    نمایش کامل
  • احتمال بارداری با اسپرم ضعیف

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من 4 سال پیش ازدواج کردم یک سال پیش تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم. در آزمایش های قبل از بارداری متوجه شدیم همسرم درسمت چپ واریکوسل متوسط  و در راست خفیف دارد. تعداد اسپرم 12 میلیون و تحرک اسپرم 4 ولی حالا بعد از 4 ماه تعداد اسپرمش 5 میلیون و تحرک 34 است؟ آیا آزمایش همسرم بهتر شده است؟ سن همسرم 36 است.پاسخ دکتر ناهید خداکرمی، رئیس انجمن مامایی:با توجه به این که تحرک اسپرم همسر شما زیادشده، شانس بارداری هم افزایش یافته است. بهتر است برای درمان واریکوسل اقدام کنید زیرا با بالا رفتن سن درصد مشکل هم بیشتر می شود.

    نمایش کامل
  • ترس از ناباروری، راهکار چیست؟

    در اکثر موارد به والدین آینده توصیه شده است فقط آرام باشند و از فرآیند اقدام برای بارداری لذت ببرند. اگر موفقیت در بارداری به سرعت اتفاق نیفتاد مضطرب نشوید.به طور کلی شش ماه تا یک سال پس از تلاش ناموفق برای باردار شدن بهتر است به پزشک مراجعه نمایید. اما اگر سابقه سقط جنین یا مشکلی در بارداری دارید، بیش از 35 سال سن دارید، یا می دانید تعداد اسپرم های همسرتان کم است می توانید قبل از گذشت شش ماه از پزشک کمک بگیرید. مهم نیست چه شرایطی دارید، ناامید نشوید. فن آوری های باروری بسیار پیشرفته شده و با گذشت هر سال بسیار موفقیت آمیزتر می شود. در این مرحله زوج ها می توانند تکنیک های گوناگونی از جمله تحریک تخمدانی با داروی باروری، تزریق داخل رحمی...

    نمایش کامل
  • بارداری، تراکم پایین اسپرم چه تاثیری دارد؟

    سوال مخاطب نی نی بان :9 ماه است که برای بارداری اقدام کرده‌ام ولی هنوز باردار نشده‌ام. آزمایش اسپرم همسرم نشان داد 20% اسپرم سالم دارد.برای باردار شدن چه باید بکنم؟9 ماه زمان بسیار کمی است و حداقل باید یک سال به طور مرتب و بدون جلوگیری نزدیکی داشته باشید تا شانس بارداری افزایش یابد. بعد از این مدت اگر موفق نبودید همسرتان باید به اورولوژیست مراجعه کند و آزمایشات کاملی انجام شود. به کمک برخی داروها یا به روش IUI یعنی تغلیظ اسپرم شسته و تقویت شده و تزریق آن به دهانه رحم احتمال باردار شدن افزایش می‌یابد. IUI اولین روش پیشنهادی به زوجهای نابارور است و هزینه پایینی دارد و بدن درد و بیهوشی و استراحت مطلق انجام می‌شود و درصد موفقیت آن هر بار بین...

    نمایش کامل
  • تعداد کم اسپرم، امکان بارداری طبیعی

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: دیروز شوهرم آز اسپرم داد گفتن تعداد اسپرمها غیر طبیعی هست و کمه، آیا ما به صورت طبیعی می تونیم باردار بشیم، از وقتی شنیدم حالم ناخوشه، کمکم کنید.پاسخ از دکترعلی رضا سینا، متخصص اورولوژی، فلوشیپ اورولوژی اطفال: شانس بارداری در مواردی که تعداد اسپرم مرد کم است مقداری پایین می آید. با درمان مناسب می توانید احتمال بارداری را افزایش دهید، بنابراین نیازی نیست نگران باشید.

    نمایش کامل
  • اسپرم ضعیف، خطر سقط جنین

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من شوهرم اسپرمش ضعیفه و بعد از دو ماه اقدام به باردار شدن کردم و الان در هفته پنجم هستم، آیا ممکنه حاملگی پوچ باشه یا امکان سقط جنین وجود داره؟پاسخ دکتر زهره حاجی واحدی، کارشاس مامایی: دوست عزیز، زمانی که فردی با وجود اسپرم ضعیف همسرش باز باردار می شود، دیگر خطر سقط به دلیل اسپرم ضعیف وجود ندارد. بارداری پوچ هم زمانی اتفاق می افتد که شما در هفته اول که سونوگرافی می کنید ساک بارداریتان تشکیل شده باشد اما خالی باشد. به این نوع بارداری، بارداری پوچ گفته می شود، که در بعضی از موارد همراه با لکه بینی است. سقط هم معمولا با خونریزی و درد همراه است. شما برای اطمینان از اینکه...

    نمایش کامل
  • شستشوی واژن بعد از نزدیکی و احتمال باروری

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: 19 ساله هستم و 7 ماه است اقدام به بارداری کردم. بعد از نزدیکی پنج الی ده دقیقه به طرف چپ دراز می کشم و بعد می روم دستشویی و خودم را می شورم. بعد می روم حمام و با صابون دستگاه تناسلی ام رامی شورم. آیا کار اشتباهی می کردم؟ اینگونه باردار می شوم یا صابون یا آب اسپرم را می کشد؟ لطفا چگونگی نزدیکی برای بارداری راتوضیح دهید؟پاسخ دکتر اعظم سادات جزایری، متخصص زنان، زایمان و نازایی:دراز کشیدن به پلو، بالا نگه داشتن پاها و... کمک خاصی به تسریع بارداری شما نمی کند چون اسپرم پس از انزال به سرعت به سمت رحم حرکت می کند و شستن واژن هم بعد از نزدیکی مانع از بارداری نیست. برنامه ریزی زمانی در امر...

    نمایش کامل
  • میزان ترشحات مردانه در هر انزال

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: در هر بار انزال مرد چند سی سی منی باید خارج بشود که منجر به بارداری زن شود؟ آیا به مقدار منی ربط دارد؟پاسخ دکتر مینو آیرملو، جراح و متخصص زنان و زایمان:بله مقدار مایعی که از آلت مرد خارج می شود بر روی بارداری تاثیر دارد. فاکتورهایی مانند مقدار مایع، مدت زمانی که طول می کشد تا اسپرم تولید شود، قوام، جهش اسپرم و... بر روی باروری موثر هستند. ما تنها با گرفتن شرح حال نمی توانیم در این زمینه اظهار نظر کنیم که وضعیت و کیفیت اسپرم خوب است یا نه. به همین علت وقتی مشکوک باشیم از مرد آزمایش اسپرموگرام می گیریم. در این آزمایش کیفیت و سطح اسپرم بررسی می شود و اگر آقا نیاز به دارو داشته باشد باید دارو مصرف کنند تا اسپرم شان به حد و کیفیت نرمال...

    نمایش کامل
  • کاندوم چند درصد اسپرم ها را از بین می برد؟

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: آیا تمام کاندوم ها خاصیت اسپرم کشی دارند؟ حتی اگر در بروشور قید نشده باشد حاوی لوبریکنت یا اسپرم کش؟ یعنی اگر پس از تخلیه مایع مرد در کاندوم بنا به دلایلی مایع از کاندوم داخل واژن ریخته شود امکان بارداری وجود دارد؟ یا آن اسپرم ها دیگر قابلیت باروری ندارند؟ پاسخ از دکتر مژگان السادات دادگر، جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی، لاپاراسکوپی:دوست عزیزم در پاسخ به سوال شما باید بگویم احتمال بارداری در شما وجود دارد. زیرا اول از همه که تمام کاندوم ها چنین خاصیتی را ندارند، همچنین کاندوم هایی با چنین ویژگی قادر نیستند که 100 در صد اسپرم ها رااز بین ببرند. بلکه درص اسپرم را کاهش می دهند. اگر شما هم سوال دارید و در مدتی کوتاه به صورت رایگان...

    نمایش کامل
  • درمان کم تحرکی اسپرم،‌ داروهای موثر

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من 20 ساله هستم و یک سال است که برای بارداری تلاش می کنم، شوهرم واریکوسل داشته 5 سال پیش عمل کرده الان آزمایش اسپرم اسفند 30 بوده و در اردیبهشت 19 بود. آیا اسپرمش واقعا ضعیفه؟ چه خوراکی مصرف کنیم؟پاسخ دکتر سمیه یگانه،‌ جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی:شما تنها یکی از شاخص های آنالیز اسپرم یعنی تعداد آن را مطرح کردید و با یک شاخص نمی توان قضاوت درستی در مورد وضعیت همسر شما داشته باشیم به همین دلیل شما باید شاخص های دیگر سلامت همسر خود را که شامل حرکت اسپرم، تعداد اسپرم و شکل اسپرم است باید هم زمان بررسی شوند. تعداد اسپرم همسر شما نمی تواند مشکلی را برای باروری ایجاد کند اما بهتر است که آزمایش دوم ایشان که کاهش...

    نمایش کامل
  • درمان اسپرم ضعیف مردان،‌ چند داروی مفید

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من 20 ساله هستم و یک سال است که برای بارداری تلاش می کنم، شوهرم واریکوسل داشته 5 سال پیش عمل کرده الان آزمایش اسپرم اسفند 30 بوده و در اردیبهشت 19 بود. آیا اسپرمش واقعا ضعیفه؟ چه خوراکی مصرف کنیم؟پاسخ دکتر سمیه یگانه،‌ جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی:شما تنها یکی از شاخص های آنالیز اسپرم یعنی تعداد آن را مطرح کردید و با یک شاخص نمی توان قضاوت درستی در مورد وضعیت همسر شما داشته باشیم به همین دلیل شما باید شاخص های دیگر سلامت همسر خود را که شامل حرکت اسپرم، تعداد اسپرم و شکل اسپرم است باید هم زمان بررسی شوند. تعداد اسپرم همسر شما نمی تواند مشکلی را برای باروری ایجاد کند اما بهتر است که آزمایش دوم ایشان که کاهش...

    نمایش کامل
  • تاخیر در پریود شدن، یک آزمایش ساده

    سوال مخاطب نی‌نی‌بان: رابطه ای داشتم. الان چند روزی از زمان پریود می گذره اما پریود نشده. 3 یا 4 روز قبل پریودی لکه بینی و درد داشته و بی حال و عصبی است. اسپرم خارج از بدنش و رحم بوده، هیچ انتقال اسپرم نبوده مگر به اون مقدار کمی که اول کار بدون کنترل خارج می شه. از لحاظ بدنی لاغر و ضعیف هستند. چقدر احتمال بارداری هست؟ بی بی چک الان نشون می ده؟ پاسخ دکتر کتایون برجیس، جراح و متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:دوست عزیز به هر حال ما نمی توانیم احتمال بارداری را تخمین بزنیم. اگر پریودشان به تاخیر افتاده حتما تست بتا بدهند تا بارداری یا عدم بارداری ایشان مشخص شود.

    نمایش کامل
  • نکاتی برای قبل از بارداری، دانستنی ها

    ۱/ عمر اسپرم حدود ۵ روز عمر تخمک یک روز است پس در طی این روزها احتمال حاملگی وجود دارد.۲/ تخمک گذاری در اواسط سیکل است اگر پریود منظم ۲۸ روزه دارید تخمک گذاری حوالی روز ۱۴ است.۳/ علایم تخمک گذاری افزایش ترشح به شکل سفیده تخم مرغ و افزایش دمای بدن و گاهی درد زیر دل است.۴/ افزایش در تعداد نزدیکی اگر چه از تعداد اسپرم ها می کاهد ولی احتمال حاملگی را افزایش میدهد. بهترین زمان برای نزدیکی همان حوای تخمک گذاری است.۵/ مصرف سیگار تعداد اسپرم را کاهش داده و احتمال باروری را کمتر میکند.۶/ بیشترین شمارش اسپرم صبحگاه است.۷/ چاقی یا لاغری بیش از حد احتمال بارداری را کاهش میدهد.

    نمایش کامل
  • ژل لوبریکانت، اسپرم می کشد؟ مانع بارداریست؟

    سوال مخاطب نی نی بان: ژل آمیزشی لوبریکانت با مارک شارک اسپرم کش است یا نه؟ یعنی کسی که اینو در موقع امیزش استفاده کند، امکان بارداری وجود دارد یا نه؟پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح، متخصص زنان، زایمان و نازایی:دوست گرامی بررسی ها در این زمینه کامل نیست ولی به هر حال ما توصیه می کنیم که زوجی که قصد بارداری دارند در زمان اقدام تماسی با مواد شیمیایی نداشته باشند. معمولا لابریکانت‌های مصنوعی مانع از رسیدن سریع اسپرم به مخاط‌های گردنه رحم می‌شوند و بنابراین اسپرم‌ها در محیط اسیدی واژن، قبل از وارد شدن به رحم می‌میرند. گاهی هم مانع بارداری نمی شوند و تاثیری در باروری ندارند.ب ه جای استفاده از ژل از پماد ویتامین آ استفاده کنید که اسپرم در آن شناور...

    نمایش کامل
  • بهبود اسپرم مردان، بهترین مکمل ها

    باروری همیشه یک مشکل زنانه نیست و زنان تنها کسانی نیستند که باید اقدام به استفاده از راه های جایگزین درمان پزشکی برای حل مشکلات مربوط به ناباروری کنند. به خاطر داشته باشید در مشکلات مردانه ای که به عمل جراحی نیاز دارند مثلا برای درمان واریکوسل یا هر مشکل سیستمیک دیگر، رژیم یا مکمل ها کاری از پیش نخواهند برد.مردان هر سه ماه یک بار اسپرم های تازه تولید می کنند بنابراین کاری که امروز انجام می دهید بارداری در آینده را تحت تاثیر قرار می دهد. برخی از پژوهش ها نشان می دهد مکمل هایی که در زیر به آن ها اشاره کرده ایم احتمالا در تعداد و فعالیت اسپرم ها نقش مثبتی دارند. یک مولتی ویتامین خوب عموما به میزان کافی همه موارد زیر را در خود دارد:روی: برای افزایش حرکت و تعداد اسپرم...

    نمایش کامل